Hirdetés

Visszatér a '90-es évek egyik közkedvelt, időutazós sorozata

|

A Quantum Leap rebootja az NBC szolgáltatásán debütálhat majd.

Hirdetés

Sok olyan klasszikus, a '80-as vagy a '90-es években készített sorozat van, ami a megjelenését követően csak évekkel később látogatott el Magyarországra, de a nézők legalább szinkronosan élvezhették a kalandokat valamelyik tévécsatorna munkájának hála.

Ezek közé sorolható az 1989-ben debütált, öt évadot megélt Quantum Leap - Az időutazó című széria is, ami talán nem lett olyan ismert, mint a Doctor Who vagy a Csillagkapu, de azért így is egy Emmy- és Golden Globe-díjas alkotásról beszélhetünk.

Hirdetés

A Deadline értesülései alapján pedig úgy tűnik, hogy az NBC elérkezettnek látta az időt a sorozat visszahozására, és elvileg már be is rendelt egy pilot-epizódot, amit a La Brea két showrunnere, Steven Lilien és Bryan Wynbrandt készíthetnek el Martin Gero közreműködésével. Habár egy rebootról van szó, várhatóan egy folytatást fogunk kapni, ami a vállalat saját streamelős platformján, a Peacockon debütálhat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyelőre nyilván kevés információval rendelkezünk erről az állítólagos projektről, így inkább jöjjön is egy rövid gyorstalpaló az eredeti szériáról, hátha akad olyan, aki nem tudja, mi is ez az egész. Az eredeti Quantum Leap 1989 és 1993 között futott, Scott Bakula és Dean Stockwell volt a két főszereplője, és nagy vonalakban arról szólt, hogy egy időutazó tudós más-más múltbéli ember testébe ugrott át, miközben igyekezett visszajutni a jelenbe.

Az NBC egyébként a '90-es évek egy másik népszerű sorozatát, a Kaliforniába jöttemet is rebootolja, de a nemrég érkezett előzetest elnézve meglepően más hangulatú történetre számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)