Hirdetés

Visszatér a DC-féle Injustice univerzum

|

Az Adventures of Superman: Jon Kent széria ismételten ellátogat oda, ahol az Injustice videojátékokban már jártunk.

Hirdetés

Tom Taylor még nem volt túlzottan ismert képregényes berkekben, mikor a DC Comics kiadótól azt a feladatot kapta 2012-ben, hogy írjon egy 15 részes minisorozatot az Injustice: Gods Among Us videojátékhoz kapcsolódóan. A projekt viszont elképesztően népszerű lett (ahogy maga a játék is, ami 2017-ben megkapta saját folytatását), a képregénysorozat végül több mint 170 lapszámot élt meg, Taylor hatalmasra bővíthette a játékban is bemutatott Injustice univerzumot.

Később olyan képregényeken dolgozott, mint az All-New Wolverine, a Nightwing, vagy a Superman: Son of Kal-El - számunkra most az utolsó lesz fontos.

Hirdetés

Az említett széria vezetett el ugyanis ahhoz a hamarosan induló, Adventures of Superman: Jon Kent címet viselő sorozathoz, ami egyúttal visszakanyarodik az Injustice játékok és képregények világához is. Ebben az új képregényben ugyanis Tom Taylor egy olyan történetet mesél el, mely szerint Jon Kentnek az egész multiverzumot be kell járni egy gonosz Superman után kutatva. Ez a variáns ugyanis fejébe vette, hogy meg fogja ölni a párhuzamos világok összes másik Supermanjét.

Jon kalandjai során eljut az Injustice univerzumba is. Abba a világba, ahol a Jokert kivégző és teljesen eszét vesztett gonosz Superman ellen a Batman által vezetett ellenállás próbálja felvenni a harcot.

Az Adventures of Superman: Jon Kent első száma március 7-én fog felkerülni az amerikai képregényboltok polcaira.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)