Hirdetés

Visszatér a Dexter egyik legjobb gonosza is

|

Az új évadban ismét láthatjuk a szereplésével Golden Globe-ot és Emmyt is kiérdemlő John Lithgow-t.

Hirdetés

Minden idők egyik legerősebb sorozatzárója volt a Dexter 4. évadának befejezése, ami nem csak a Arthur Mitchellt, de egy másik fontos karaktert is elbúcsúztatott. A sorozatgyilkos a széria egyik legjobb karaktere volt, John Lithgow kiválóan alakította, máig beleborzongunk, ha rá gondolunk.

Deadline úgy értesült, Lithgow az új szezonban is tiszteletét teszi, de mivel karaktere egyértelműen és visszafordíthatatlanul meghalt, nem kell arra gondolni, hogy nagy szerepet szánnak neki.

Hirdetés

Az oldal azt állítja, legfeljebb egy-két napon át kell forgatnia, úgyhogy valószínűleg valamilyen visszaemlékezésben, netán látomásként jelenik majd meg. A munkálatokra a jövő héten kerül sor, akkor talán újabb részletek derülnek ki.

A Dexter visszatérését januárban kezdték el forgatni, a premierre még idén sor kerülhet. A készítők szeretnék, ha a tízrészes új szezonra nem mint 9. évadra tekintenénk, de nem is fogják eltörölni a korábbi eseményeket, ami történt, megtörtént.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)