Hirdetés

Visszatér a Die Hard a moziba!

|

Yipe-Kai-Yay... nos, anyaszomorító. Április elején izzadtan, véresen és mezítláb, de visszatér John McClane a moziba.

Hirdetés

A - sokkal, de sokkal, de tényleg marha sokkal - szebb napokat is látott Die Hard sorozat első epizódja instant klasszikus lett és elindította Bruce Willist az akcióhősök útján. Most már bottal biceg rajta, de ez jelenleg mindegy.

Egyébként Willis betört azóta a Broadwayre is, Stephen King zseniális könyve, a Tortúra adaptációjának főszereplőjét játssza majd. Erre relatíve kevesen jutunk majd el, de szerencsére a Corvin mozi egy kicsit közelebb van, úgyhogy ha újranéznétek minden idők egyik legjobb akciófilmjét, akkor azt április 9-én megtehetitek.

A Die Hard: Drágán add az életed, a kevésbé jó második rész, illetve a szintén zseniális Die Hard 3 minden akciófilmrajongónak kötelező darab, a negyedik opcionális, az ötödik pedig annyira rossz volt, hogy egy 16 órás repülőúton is kikapcsoltam. Pedig sok ezer méter magasan egy vascsőbe zárva az ember nem válogat.

Emitt van a Facebook oldal, ott minden információt megtaláltok a vetítésről. Nektek melyik Die Hard epizód a kedvencetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)