Hirdetés

Visszatér Kiefer Sutherland kultfilmje, jön Az elveszett fiúk remake

|

Az 1987-es film modernkori feldolgozásában Noah Jupe és Jaeden Martell is helyet kapott.

Hirdetés

Nagy siker volt a 80-as években Joel Schumacher vámpíros filmje, Az elveszett fiúk, amiben egy egyedülálló anyuka (Dianne Wiest) két fiával Santa Carlába költözik, ahol aztán a testvérpár egy vámpírbandával kerül kapcsolatba.

Az 1987-es horror-vígjátékban Kiefer Sutherland mellett feltűnt még Jason Patric, Corey Haim és Corey Feldman is. No, ez a régi klasszikus kap most remake-et.

Hirdetés

A remake-ről először a The Hollywood Reporter számolt be. A hírben azt írják, a modern korba ültetett sztoriért Randy McKinnon felel majd, a rendező pedig Jonathan Entwistle lesz. Utóbbi olyan sorozatokon dolgozott korábban mint A ki***tt világ vége vagy az Ez így nem oké.

Arról egyelőre nem tudunk semmit, hogy miben lesz más az új verzió, mint a '87-es, az viszont biztos, hogy egy egészen más filmet kapunk, hiszen az új film napjainkban játszódik majd.

Amit viszont már biztosan tudunk, hogy szerepel a filmben a Tőrbe ejtve fiatal sztárja, Jaeden Martell, és az a Noah Jupe is, akit legtöbben a Hang nélkülből ismerhettek.

Érdekesség, hogy a sztori nemrég már előkerült egyszer. Akkor Rob Thomas és a Warner Bros. kezdett el dolgozni egy tévébe szánt adaptáción, a munkálatok azonban leálltak a koronavírus miatt és a stáb azóta sem tért vissza a projektre.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)