Hirdetés

Visszatér a Pókember: Nincs hazaút a mozikba, ennyivel lesz hosszabb

|

A More Fun Stuff Edition hamarosan a mozikba kerül, és a jegyeladásra készülve egy weboldal már ki is listázta a teljes futamidőt.

Hirdetés

Pontosan szeptember 2-án kerül mozikba a Pókember: Nincs hazaút bővített változata, de a jegyeladások hivatalosan augusztus 23-án indulnak majd. Utóbbiban a Fandango is erősen érdekelt, így ki is tette, hogy mennyi új tartalomra számíthatunk.

Az igazán érdekes része ennek, hogy a Fandango jelentése szerint 11 percnyi új anyag lesz a More Fun Stuff kiadásban, de a korábbi jelentések 15 percről beszéltek. A jegyiroda már valószínűleg percre pontosan tudja a bővített változat játékidejét, így nem valószínű, hogy ők tévednének.

Hirdetés

Akárhogy is, az új kiadásban lesznek korábban kivágott jelenetek, és bár voltak rá tippek, hogy mire számíthatunk, pontosan csak a premier után fogjuk megtudni, hogy érdemes volt-e előkaparni a korábban kukázott képkockákat. Az üzleti tervet készítő kolléga persze azonnal rávágná, hogy mindenképpen, hiszen a film jelenleg kb. 1,9 milliárd dolláros nemzetközi bevételnél áll, és nyilván mindenki nagyon boldog lenne, ha sikerülne átlépni a bűvös 2 millárdos számot. 

Viszonylag ritka, hogy egy bővített változattal a mozikban is futnak egy második kört, így megtippelni sem tudjuk, hogy mennyit hozhat majd ez a Sonynak és a Marvelnek. Kíváncsian várjuk majd az első hétvégés eredményeket.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)