Hirdetés

Visszatér a Rém rendes család!

|

A '90-es évek egyik legnépszerűbb sitcomja közel 20 év után térhet vissza a képernyőkre. Al Bundy és a többiek örömmel folytatják a sorozatot.

Hirdetés

Nemrég mutatták be Christina Applegate legújabb filmjét, melynek premierjén ő és a Bud Bundy-t játszó David Faustiono is megerősítették, hogy az 1987-ben indult sorozat hamarosan visszatérhet a képernyőkre. Most Katey Sagal, a Peggy-t játszó színésznő nyilatkozott arról, hogy miért is hajlandó újra felvenni a vörös parókát.

A Fox sitcomja 1987-ben indult világhódító útjára, azonban első körben nem lett hatalmas siker, sőt, sokan ellenezték. Ezek miatt a botrányok miatt vált aztán később nézetté, 11 évadot élt meg, azonban nem volt méltó lezárása. Többek közt ez az egyik oka annak, hogy a színészek szívesen térnek vissza. 

A most készülő sorozat nem igazán reboot lesz, sokkal inkább folytatás, Bud Bundy-val a főszerepben. Részletek egyelőre nincsenek, így nem tudni, hogy ugyanerre a sémára építenek-e majd. Katey Sagal egyébként egy másik sorozatban is játszik épp, a Sons of Anarchy (amiben szintén fontos szerepe volt) atyjának új szériája, a The Bastard Executioner a héten debütál majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)