Hirdetés

Visszatér a Szex és New York

|

Tíz rész erejéig újra összeállnak a lányok - egy kivétellel.

Hirdetés

A nagy streamingversenyben most mindenki igyekszik olyan tartalommal szolgálni, ami egy nagy, már bejáratott közönség figyelmét vonzza. Ezért indította be a Disney a Disney+-t egy Star Wars sorozattal (ami ugye a The Mandalorian), ezért rendelte be az NBC a Battlestar Galactica folytatását a Peacockra, és feltehetően ezért ülteti össze az HBO a Jóbarátok stábját egy különkiadásra hamarosan.

Az HBO Max viszont mással is bővül a közeljövőben: visszatér a Szex és New York, középpontban hárommal a négy korábbi főszereplő közül.

Hirdetés

A Samanthát játszó Kim Cattrall valamiért nem kívánt részt venni a projektben, de Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis vállalták a feladatot, hogy újra eljátsszák Carrie, Charlotte és Miranda szerepét. A színésznők emellett vezető produceri feladatot is ellátnak Michael Patrick King mellett.

Tíz félórás epizódra számíthatunk, melyekben arról lesz szó, milyen az élet az 50-es éveikben járó hölgyek számára, hogyan birkóznak meg a szerelem és barátság nehézségeivel.

Azt még nem tudni, mikorra várható az új évad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)