Hirdetés

Visszatér-e valaha a Marvel vezére szerint Daredevil, Jessica Jones vagy Luke Cage sorozata?

|

Kevin Feige tudja jól, hol dolgozik, így a helyes válasszal is tisztában van.

Hirdetés

Míg a Disney+-on Marvel-sorozatok hada várja a rajongókat már a közeljövőben is, a Marvel Television leépítésével az elmúlt években olyan szériákat meszeltek el a Netflixen, mint a Daredevil, a Jessica Jones, a Luke Cage és társaik.

Bár a Fenegyerek tévés és filmes jogai tavaly novemberben visszaszálltak a streamingszolgáltatóról a Disney-re, továbbra sem tudni, visszatér-e valaha bármelyik előbb említett karakter is, mondjuk akár a Marvel Moziverzum berkein belül.

Hirdetés

A Deadline is kíváncsi volt rá, hogy a Marvel Studios Kevin Feigeja tervez-e ezen szériák feltámasztásával, vagy pedig tényleg beköszöntött az MCU új korszaka. A stúdióvezér erre a következőt válaszolta:

"Nos, bizonyára láttátok, mi mindent jelentettünk be másfél éve a Comic-Conon, illetve néhány hete a Disney Befektetői Napon. Jelenleg ezekre összpontosítunk, de elég időt töltöttem el a Marvelnél ahhoz, hogy sose mondjam azt, hogy soha."

Talán kevés ember tudja olyan profin becsomagolni a legsemmitmondóbb válaszokat is, mint Feige. Szavait bizonyára nekik jóleső módon értelmezte a Daredevil több rajongója is, akik így továbbra is kampányolhatnak egyik kedvenc sorozatuk folytatása mellett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)