Hirdetés

Visszatér Tapsi Hapsi és Dodó Kacsa, három rövid epizódot már meg is nézhetünk az új Bolondos dallamokból

|

Az HBO Max kínálatát fogja erősíteni a Looney Tunes első évada.

Hirdetés

Most még csak az Egyesült Államokban építi ki hídfőállását a WarnerMedia dedikált on demand videószolgáltatása, aminek hála még tovább fragmentálódik a streaming piac, és várhatóan az eddiginél is élesebb verseny bontakozik majd ki a lineáris tartalomfogyasztástól egyre nagyobb számban elpártoló tömegek bizalmáért a Warnert birtokló AT&T, a Disney, az Apple, az Amazon és a Netflix között.

Hirdetés

A tervek szerint később nemzetköziesedő (értsd: előbb-utóbb Európában, így Magyarországon is megjelenik) HBO Max bő tízezer órányi tartalommal indul május 27-én, amit a Warner Bros., a New Line Cinema, a DC Entertainment, a TNT, a The CW, a Cartoon Network, az Adult Swim, a Turner Classic Movies satöbbi terjedelmes filmográfiájából állítottak össze.

Értelemszerűen dedikáltan erre a platformra szánt filmek és sorozatok is érkeznek, mint a Ridley Scott-féle Raised by Wolves sci-fi és a Bene Gesserit boszorkányokról szóló Dune: The Sisterhood. Szintén közéjük tartozik az 1930-ban bemutatkozott Looney Tunes, avagy ahogy hazánkban ismerik, Bolondos dallamok animációs széria. Pontosabban ennek a legújabb generációja Looney Tunes Cartoons címen, melynek első évada a szolgáltatással együtt debütál. Összesen nyolcvan, egyenként 1-6 perc hosszúságú epizódból áll, melyek közül hármat alább meg is tekinthettek.

Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)