Hirdetés

Visszatérhet még Eddie a Stranger Thingsben?

|

A karaktert megformáló Joseph Quinn elmondta, hogy mit gondol.

Hirdetés

Hatalmas sikernek bizonyult a Stranger Things 4. évada, és olyan látványos fináléval fejeződött be, amit egyhamar nem fognak elfelejteni  rajongók. A dupla szezonzáróban felcsendült a Metallica Master of Puppets című klasszikus száma, ami a kapcsolódó jelenetnek köszönhetően ismételten annyira felkapottá vált a különböző platformokon, mint a Running Up That Hill Kate Bushtól.

A dologra maga a Metallica is reagált, sőt egy közös zenélésre is meginvitálta a zenekar a számukat eljátszó Eddie Masont, illetve pontosabban a karakter megformálóját, Joseph Quinnt. Quinn aligha tudott volna ennél stílusosabban elbúcsúzni Eddie-től és a rajongóktól, azonban időről-időre így is felmerül annak a lehetősége, hogy talán egyszer még visszatérhet a sorozatba. 

Hirdetés

A Stranger Things sorozat egyik rendezője és producere, Shawn Levy (Free Guy, Vasököl) a The Hollywood Reporternek nyilatkozta azt év elején, hogy sokan még a gondolatát sem tudják elviselni annak, hogy az ötödik évadból kimaradjon a karakter és bármilyen indokkal visszahoznák, ugyanakkor ez nagyon-nagyon valószínűtlen. "Hallunk titeket, tudjuk. Eddie megszállottjai vagytok, ahogy mi is" - zárta le akkor a témát Levy, most pedig Quinn a GQ-nak nyilatkozva elmondta, hogy ő mit gondol a  visszatéréséről és részben csak ismételni tudja magát: 

"Azt mondtam, hogy nem tudom, mert tényleg nem tudom. Shawn Levy nyilvánosan kifejtette. Szerintem is nagyon-nagyon-nagyon valószínűtlen lenne [a visszatérése]. Nekem eléggé kibaszottul halottnak tűnik."

Nem véletlenül volt szükség ennek a kihangsúlyozására, mivel a spekuláció azonnal megindult, amikor kiderült, hogy az 5. évad első részének az a címe, hogy "The Crawl". A rajongói elméletek szerint ez ugyanis a Master of Puppets dalra utalhat, méghozzá a dalszöveg egy részlete, a "Come crawling faster, obey your master" miatt. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)