Hirdetés

Visszavonul a színészettől Gary Oldman

|

A legendás színész úgy érzi, itt az ideje, hogy mással is foglalkozzon.

Hirdetés

A geekek elsősorban a Harry Potter Sirius Blackjeként vagy A sötét lovag Gordon felügyelőjeként ismerhetik Gary Oldmant, de az 1979 óta aktív színész számos legendás karaktert játszott karrierje során. A legsötétebb órában nyújtott alakításáért Oscar-díjat és Golden Globe-ot is nyert, és nem mellékesen videojátékokban is szinkronizált: a World at Warban és a Black Opsban ő volt Viktor Reznov, a The Legend of Spyro játékokban Ignitus, de a Medal of Honor: Allied Assault - Spearheadben és a True Crime: Streets of LA-ben is hallhattuk őt.

Most elérkezettnek látja az időt arra, hogy ha végez jelenlegi projektjével, nyugdíjba vonuljon.

Hirdetés

Miután befejezi az Apple TV+-on futó Slow Horsest, szeretne mással is foglalkozni.

"Irigylésre méltó karrierem volt, de a karrierek elhalványulnak, és a színészkedésen kívül más dolgok is érdekelnek. Amikor fiatal vagy, azt hiszed, hogy mindent meg tudsz csinálni - elolvasod azt a könyvet -, aztán eltelnek az évek. Jövőre 65 éves leszek, a 70 sincs már messze. Nem akarok 80 évesen is aktív lenni. Nagyon boldog, kitüntetett és kiváltságos lennék, ha Jackson Lambként fejezhetném be - és aztán visszavonulhatnék".

- nyilatkozta a The Sunday Timesnak.

A Slow Horses még két évadot biztosan megél, továbbra is öröm lesz nézni benne Oldmant.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)