Hirdetés

Visszavonult Michael J. Fox

|

A színész egészségi állapotára hivatkozva nem vállal több szerepet.

Hirdetés

29 évesen, 1991-ben diagnosztizálták Michael J. Foxnál a Parkinson-kórt, ami eleinte kevésbé hátráltatta a munkában, viszont 2000-ben egyszer már visszavonult miatta. A most 59 éves színész az utóbbi időben főleg sorozatokban tűnt fel, többnyire mellékszereplőként, de úgy érzi, már nem bírja tovább csinálni.

"Mindennek eljön az ideje, és már nem vagyok képes 20 órát dolgozni, hét oldalnyi szöveget megtanulni... legalábbis egyelőre... most második alkalommal vonulok vissza. Lehet, hogy változtatok ezen, mert minden változik. Azonban ha ez a színészi karrierem vége, ám legyen."

Hirdetés

Hozzátette, a rövidtávú memóriája már nem működik jól, és nagyon nehezen tudott olyan szerepeket megtanulni, ahol fontos volt a beszéd. A továbbiakban írni fog, mert elmondása szerint gitározni, rajzolni már nem képes, táncolni soha nem tudott, és a színészkedés is nehéz számára, így ez maradt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)