Hirdetés

Olyan színész alakítja Doctor Fate-et a Dwayne Johnson-féle Black Adamben, akire tényleg nem számítottunk

|

Ezzel teljessé vált a DC filmjében felbukkanó Amerikai Igazság Szövetsége.

Hirdetés

Nem más, mint az egykori 007-es, Pierce Brosnan fogja játszani Doctor Fate-et (magyar nevén Dr. Sorsot) a Dwayne Johnsont a címszerepben felvonultató Black Adam DC-moziban, derült ki szerdán.

A képregények eredeti Doctor Fate-je, Kent Nelson alapító tagja a filmben is felbukkanó Amerikai Igazság Szövetségének. Varázserejét részben ikonikus sisakjának köszönheti, amit vázlatrajz formájában a film tavaly nyári kedvcsinálójában is megcsodálhattunk.

Hirdetés

Ez lesz az ex-Bond első szuperhősszerepe, az ír színész beválogatásával pedig immáron teljes a fent említett csapat felállása is: ahogy az már korábban kiderült, Noah Centineo (a netflixes A fiúknak-filmek aranyifja) játssza majd Atom Smashert, Aldis Hodge (One Night in Miami…) Hawkeye-t, Quintessa Swindell (Csecsebecsék, Eufória) pedig Cyclone-t.

Brosnan csatlakozásának hírét maga Johnson is megerősítette közösségi médiás profiljain, mondván, hálás ezért a "tehetséges, sokszínű, kiéhezett csapatért".

A nevem Fate... nem, erősek vagyunk, kibírjuk enélkül!

A Black Adamet az a Jaume Collet-Serra rendezi, aki például a szintén Johnson főszereplésével készült, de nem egyszer elhalasztott, és most 2021 júliusára várható Dzsungeltúrát is levezényelte. Ha pedig már halasztások: a DC-filmnek korábban 2021 decemberének vége volt kiszemelve premier gyanánt, jelenleg viszont nincs konkrét bemutatódátuma. Ugyanakkor viszonylag friss ígéretek szerint tavasszal végre elrajtolhat a forgatás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)