Hirdetés

Megérkezett a Voldemort fiatalabb éveit bemutató rajongói film

|

Már teljes terjedelmében nézhető a Harry Potter univerzum legendás gonoszáról szóló alkotás.

Hirdetés

Még a Warner Bros. is áldását adta arra a rajongói filmre, aminek középpontjában J.K. Rowling világának hírhedt sötét varázslója áll. Nem hivatalos előzménysztoriról van szó, azonban vérbeli rajongók készítették, így mindenkinek remek szórakozást nyújthat, aki szereti Harry Potter varázsvilágát.

Hirdetés

Már a könyvekben és a filmekben is megtudhattunk ezt-azt Voldemort nagyúr múltjáról, azonban végre megjelent a Voldemort: Origins of the Heir nevet viselő, közel egyórás alkotás, aminek megvalósítása is egészen lenyűgöző.

Rajongóknak kötelező darab, de ha egy minőségi rajongói filmet szeretnétek megnézni, akkor is érdemes egy pillantást vetni a Tryangle Films alkotására.

Mondjátok el kommentben, hogy tetszett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)