Hirdetés

Voldemort: Origins of the Heir - ütős új trailert kapott a rajongói Harry Potter előzményfilm

|

Az új előzetesből az is kiderült, mikortól nézhetjük meg a YouTube-on a hamarsoan érkező rajongói mozit.

Hirdetés

Jó pár hónap eltelt azóta, hogy először meséltünk nektek a rajongói Harry Potter előzményfilmről, amely Voldemort korai éveit mutatja be. A projektet közösségi finanszírozással kívánták életre hívni, de a Warner Bros. könyörtelenül lekapcsolta a gyűjtést. Később valahogyan mégis megegyezett a stúdió és a lelkes alkotói csapat, így végül a Warner teljes jóváhagyásával készülhetett a Voldemort: Origins of the Heir.

Hirdetés

Most pedig már egy látványos trailert is tudunk nektek mutatni a filmről, ami nemsokára, egészen pontosan 2018. január 13-án válik ingyenesen megtekinthetővé a YouTube-on - valószínűleg a Warner csak így ment bele a dologba, vagyis kikötötték, hogy az alkotók egyetlen fillért sem kereshetnek a filmmel, teljesen díjmentesen kell azt elérhetővé tenniük. Az alábbi közel egy perces kedvcsináló videó tökéletesen végzi a feladatát, én például teljesen rápörögtem a megnézése után a Voldemort fiatalkorát bemutató sztorira. lessétek meg gyorsan ti is!

Ti meg fogjátok nézni januárban a Voldemort: Origins of the Heirt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)