Hirdetés

Volt egy hatalmas különbség a régi és az új Amerika Kapitány pajzsa között

|

Wyatt Russel több érdekességet is megosztott a karakterével kapcsolatban.

Hirdetés

A Disney+-on futó Falcon and The Winter Soldier egyik meghatározó szereplője John Walker, aki az amerikai kormány megbízásából lett Steve Rogers utódja Amerika Kapitányként. A karaktert alakító Wyatt Russell nagyon élvezte a forgatást, a sorozatot pedig izgalmas, akciódús és emberi jelzőkkel illette egy vonatkozó kérdésben.

Hirdetés

A Marvel Entertainment gyakran készít a filmek és sorozatok szereplőivel rövid interjúkat, amikben különböző érdekességekről beszélnek a színészek, illetve sokszor rajongói kérdésekre is megpróbálnak válaszolni. Legutóbb Russellt többek között arról faggatták, hogy milyen érzés volt Amerikai Kapitány pajzsát a kezében tartani. Kiderült, hogy neki egy könnyebb verziót készítettek, korábban Chris Evans ugyanis egy nehezebb pajzzsal dolgozott. Russell hozzátette, hogy Evans nagyon rutinos és tapasztalt volt már az eszközzel, ezért nem okozott neki gondot a nagyobb tömeg.

A rajongók továbbá John Walker furcsa hobbijai, illetve Russell kedvenc Marvel-karakterei felől is érdeklődtek. A rövid interjús összeállítást alább nézhetitek meg.

The Falcon and the Winter Soldier legutóbbi epizódjában megtörtént a korábban beharangozott cameó is, erről Csirke cikkében olvashattok részletesebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)