Hirdetés

Volt egyszer egy Hollywood - igazi időutazás az új trailer

|

Quentin Tarantino mesterien idézi meg a '60-as évek Hollywoodjának hangulatát, a szereplőgárda pedig továbbra is végtelenül impozáns.

Hirdetés

A legelső előzetes még csak a film hangulatát és a nívós stábot hivatott prezentálni, nem mutatott túl sok mindent a Volt egyszer egy Hollywood történetéből, a legújabb, közel háromperces trailerrel viszont már részletesebben is bemutatja, hogy milyen lehetett az álomgyár a '60-as évek végén. 

Hirdetés

Quentin Tarantino 9. filmjében megismerhetjük a hírhedt westernszínészt, Rick Daltont (Leonardo DiCaprio) és dublőrét, Cliff Booth-t (Brad Pitt), akik megpróbálnak kitörni a megszokott szerepkörükből, de az sem elhanyagolható tény, hogy a híres színésznő, Sharon Tate (Margot Robbie) szomszédai. A Ponyvaregény nyomdokaiban haladó sztori igazi sztárparádét vonultat fel, így DiCaprio, Pitt és Robbie mellett felbukkan még benne többek között Al Pacino, Timothy Olyphant, Tim Roth, Michael Madsen, Damien Lewis, Emile Hirsch, Dakota Fanning, Kurt Russell, Bruce Dern és James Marsden is. Íme a trailer: 

A Volt egyszer egy Hollywood augusztus 8-án debütál a hazai mozikban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)