Hirdetés

Volt egyszer egy Hollywood - azonnal a '60-as évek végére repít az előzetes

|

Quentin Tarantino kilencedik filmje megkapta első kedvcsináló videóját.

Hirdetés

Elég csak a főbb szereplők listájára vetni egy kósza pillantást, máris felcsillan az ember szeme, ha Quentin Tarantino legújabb filmjéről van szó. A Volt egyszer egy Hollywood ugyanis olyan sztárokat tudhat a soraiban, mint Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Dakota Fanning, vagy éppen Al Pacino. Most végre a film első előzetesét is megmutatták nekünk. 

Hirdetés

Egyelőre még csak egy teaser trailerről van szó, ami inkább a film stílusát hivatott prezentálni, mintsem túlzottan sokat mesélni magáról a cselekményről. Ez persze egyáltalán nem baj, sőt az előzetes tökéletesen elvégzi a feladatát: azonnal 1969-ben érezzük magunkat, miközben nézzük a videót. 

A Volt egyszer egy Hollywood augusztus 8-án érkezik majd meg a hazai mozikba. Ti meg fogjátok nézni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)