Hirdetés

Wanda szerepéről árulkodik egy Doctor Strange 2 sapka

|

Úgy fest, mindenki kedvenc Skarlát Boszorkánya lesz a Doctor Strange folytatás legfontosabb mozgatórugója.

Hirdetés

Steven Strange hamarosan visszatér a mozivászonra, hogy kisegítse Petert a Pókember: Nincs hazaútban, de ha ott végzett, akkor megy is tovább saját kalandjára. A Doctor Strange az Őrület Multiverzumában a jelenlegi MCU fázis egyik legfontosabb filmje lehet, ami aktívan foglalkozik a multiverzummal, illetve visszatér benne az utoljára a WandaVision sorozatban látott Skarlát Boszorkány is.

A WandaVision vége is arra utalt, hogy Wandának nagy tervei vannak, a doktor pedig valószínűleg nem fogja ezeket szó nélkül hagyni.

Hirdetés

Skarlát Boszorkány fontosságát hirdeti egy új sapka is, amit a Doctor Strange 2 csapatának tagjai kaptak. A fejfedőn látható Wanda vörös tiarája, amit jól láthatóan a Sanctum Sanctorum (Doctor Strang New York-i lakhelye) ablakának kerete vesz körül.

Azon túl, hogy menő sapiról van szó, ez tovább erősíti sokak megérzését: Wanda nem csak egy vendégszereplő lesz az Őrület Multiverzumában, hanem a sztori egyik legfontosabb alakja. Hogy ez mit jelent, azt valószínűleg a 2022 márciusi premierig nem fogjuk tisztán látni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)