Hirdetés

WandaVision - megvan, mikor fog játszódni a sorozat?

|

Elég meglepő döntés hozott a Marvel. Kíváncsian várjuk, hogy mi sülhet ki ebből.

Hirdetés

Már egy ideje tudjuk, hogy Disney+ néven saját streaming szolgáltatást indít a The Walt Disney Company, melyen rengeteg saját gyártású széria várja majd a rajongókat. Az egyikről most kiderült egy apró, de elég lényeges információ.

Hirdetés

Az már eddig sem volt titok, hogy a - jelen állás szerint - WandaVision címet kapó sorozat főszereplői a Skarlát Boszorkány, illetve Vízió lesznek, de arról még nem sokat tudni, hogy tulajdonképpen miről  fog szólni. A legfrissebb infók alapján már legalább az idővonalon el tudjuk helyezni nagyjából a szériát: a hírek szerint a 20. században, egészen pontosan az '50-es években fog játszódni. Hat óra lesz a teljes játékideje, azaz hat darab, egyenként nagyjából egyórás epizódot kapunk.

Nyilván felmerül a kérdés, hogy hogyan és miért ugranak vissza az időben. Nektek van jó tippetek arra, hogyan kerül vissza az '50-es évekbe Wanda és Vízió? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)