Hirdetés

Ekkor érkeznek az első Marvel sorozatok

|

Megvan a WandaVision és a The Falcon and the Winter Soldier premierdátuma.

Hirdetés

Amellett, hogy a Disney elárulta, mikorra várhatjuk a The Mandalorian 2. évadát, bejelentette azt is, hogy mikor érkezik kettő a Super Bowl során nagyon röviden megmutatott három Marvel sorozat közül. Természetesen nem együtt jönnek, viszont mindkettő elstartol még idén, és számíthatunk arra, hogy a Loki csak 2021-ben kerül fel a Disney+ kínálatába.

Hirdetés

Először a The Falcon and the Winter Soldier indul, ennek premierje augusztusban lesz, a WandaVisiont pedig a korábbi tervekkel ellentétben már decemberben útnak indítják, nem váratnak minket a jövő évig. Mindkettőnél hetente jönnek az új részek, így elleszünk velük egy darabig, és legalább a Disney is bebiztosíthatja, hogy az előfizetők ne szivárogjanak el hamar. Remélhetőleg akkortájt már nálunk is elérhető lesz a szolgáltatás.

Ti melyiket várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)