Hirdetés

WandaVision - klasszikus fehér külsejével tér vissza Vízió?

|

A legfrissebb pletykák szerint Paul Bettany karakterének külseje több évtizeddel nyúlik vissza a Marvel képregények világába.

Hirdetés

Az 1980-as évek során Vízió a West Coast Avengers képregényekben nem a megszokott zöld-vörös-arany küllemével szerepelt, hanem némileg átgyúrták őt: az egész karakter tiszta fehér volt, mint a frissen lehullott első hó. Nos, most egyes pletykák szerint a Disney+-on debütáló WandaVision sorozatban is pont így tér majd vissza.

Hirdetés

A rajongók egyébként régóta várják már Vízió ezen verzióját, ami egyszer majdnem meg is jelent már a Marvel filmes univerzumában: Ryan Meinerding, a Marvel Studios vizuális csapatának vezetője korábban az Ultron korához már készített egy koncepciórajzot a fehér Vízióról.

A mostani pletyka az MCU Cosmic oldalról származik, azt viszont egyelőre még ez a forrás sem tudja, hogy a Wanda által teremtett világban, a mesterségesen kreált '50-es években bukkanhat-e fel a fehér Vízió (itt játszódik ugyebár alapvetően a sorozat), vagy esetleg ebben a formában tér majd vissza az életben a karakter, akit Thanos végzett ki a Végtelen háborúban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)