Hirdetés

WandaVision - Elizabeth Olsen karaktere végre tényleg Skarlát Boszorkány lesz

|

A jelek szerint Wanda egyre jobban hasonlítani fog a képregényekben megismert szuperhőshöz.

Hirdetés

Nagy szerepe lesz a Disney+-on elstartoló új sorozatoknak abban, hogyan alakul a Marvel filmes univerzumának jövője az elkövetkező pár évben. Elizabeth Olsen most éppen saját szériája, a WandaVision kapcsán beszélgetett el a BuzzFeeddel, és megemlített pár igazán érdekes részletet. 

Hirdetés

Lehet, hogy eddig fel sem tűnt nektek, de az MCU filmekben ezidáig egyszer sem nevezték klasszikus szuperhősnevén Olsen karakterét, azaz mindig simán csak Wandaként hivatkoztak rá, a Skarlát Boszorkány (így hívják a füzetekben) elnevezés sosem hangzott el. Most Elizabeth Olsen pont erre világított rá, és kifejtette, hogy a 2021-ben induló új sorozatban karaktere sokkal inkább azzá a szereplővé válik, akit a rajongók a képregényekben megismertek. 

"Eddig még sosem hivatkoztunk rá Skarlát Boszorkányként a jelenetekben. Mindig csak Wanda volt. Most jött el erre a nagy lehetőség, mélyebbre áshatjuk magunkat a karakterben. Nagyon izgalmas lesz, szerintem a rajongók imádni fogják a sorozatot."

- mondta a színésznő. Már korábban is érezni lehet, hogy az alkotók masszívan visszanyúlnak majd a képregényes gyökerekhez, elég csak a hivatalos posztert megnézni, amelyen Vízió és Wanda árnyékai klasszikus képregényes kinézetüket vetítik a falra. 

A WandaVision 2021 tavaszán érkezik meg a Disney+-ra. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)