Hirdetés

WandaVision - két korábbi MCU-s mellékszereplő is visszatér benne

|

Nemrég újabb három színész csatlakozott a projekthez, akik közül kettővel ráadásul már találkozhattunk korábbi Marvel-filmekben.

Hirdetés

A San Diego-i Comic Conon megtudtunk néhány apróságot a Disney+-ra érkező WandaVision sorozatról, aminek például láthattuk már a logóját, és arra is fény derült, hogy valamikor 2021 tavaszán fog debütálni. Most pedig már itt is vannak az újabb részletek.

Hirdetés

A D23 Expón természetesen szóba került a WandaVision is, és Kevin Feige el is árult róla nekünk pár újdonságot. Kiderült, hogy három újabb színész csatlakozott a stábhoz, így Randall Park, Kat Dennings és Kathryn Hahn is már ezen a projekten dolgoznak. Park ismét azt a Jimmy Woo ügynököt játssza majd, akivel már találkozhattunk A Hangya és a Darázsban, Dennings pedig szintén a Thor-filmekből ismert Darcy Lewis szerepében tűnik majd fel a képernyőn. Hahn karaktere viszont teljesen új, és nagyjából olyan lesz, mint egy tipikus sitcom kíváncsi szomszédja.

A hatrészes sorozat forgatókönyvét Jac Shaffer írja, a rendezői székben pedig Matt Shakman ül majd, és elméletileg olyan lesz az egész, mint '50-es évekbeli sitcom és egy grandiózus Marvel-kaland keveréke. Feige szerint egyébként még biztosan nem láttunk olyat, mint a WandaVision, úgyhogy most már tényleg nagyon kíváncsiak vagyunk arra, miről is fog szólni.

Ti melyik új MCU-s sorozatot várjátok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)