Hirdetés

War for the Planet of the Apes - íme az első részletek a sztoriról

|

Jövőre érkezik a mozikba Caesar hadjáratának folytatása, most pedig ki is derültek az első fontosabb információk a film történetéről.

Hirdetés

Jelenleg is zajlik a New York Comic Con, ahol mindenféle új filmek és sorozatokról rántják le a leplet a világ legnagyobb stúdiói. A kiállításon felbukkant a Majmok Bolygója reboot legújabb folytatása is, a War for the Planet of the Apes, melyből rögtön egy aprócska ízelítőt is kaptunk.

A rövid videó levetítését követően a film rendezője, Matt Reeves beszélt arról, hogy mire is számíthatunk a harmadik epizódban. Az első és legfontosabb az, hogy az előző részekkel ellentétben a War of the Planet of the Apes történetét teljes egészében Caesar szemszögéből láthatjuk majd, aki ezúttal nem egészen olyan lesz, mint amilyennek megszoktuk.

A majmok háborús veszteségeit követően Caesar hátrahagyja a korábbi értékrendjét és teljes egészében arra koncentrál, hogy a Woody Harrelson által alakított ezredesen bosszút álljon. Reeves a kulisszák mögé is engedett egy kis betekintést és megjegyezte, hogy szerinte a Caesart alakító Andy Serkis-nek Oscar-díjat kellene nyernie, mert az alakítása annyira lenyűgöző.

A War for the Planet of the Apes jövőre érkezik a mozikba. Ti mennyire várjátok? Szerettétek az előző részeket, vagy inkább az eredeti filmeket bírjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)