Hirdetés

Warcraft film - rengeteg ideig tart az utómunka

|

A Warcraft film forgatásából már csak pár hét van hátra, viszont ez nem azt jelenti, hogy már holnap megvehetnénk a mozijegyet.

Hirdetés

Nem olyan régen számoltunk be róla, hogy a World of Warcraft film forgatásából már csak pár hét van hátra, viszont a megjelenésig még rengeteg munka vár a készítőkre.

A Warcraft filmet rendező Duncan Jones egy Tweetben közölte a világgal, hogy nincsenek messze a forgatás befejezésétől, amit a rajongók természetesen azonnal úgy értelmeztek, hogy nem kell majd 2016-ig várniuk a filmre.

Ez viszont sajnos nem így van, a Legendary Films ügyvezetője, Thomas Tull elmondta ugyanis, hogy a projektnek még a forgatás befejezése után szüksége van időre, ami szerinte majdnem két teljes év lesz. "Szóval mire hazaérnek [a forgatásról] és berendezkednek, egy kicsivel kevesebb mint két év. Körülbelül húsz hónapról beszélünk, de szeretnénk, ha bőven lenne rá időnk és jól meg tudnánk csinálni, mert az a technológia, amit használunk tényleg egy teljesen új, next-gen cucc" - mondta Tull.

 

Természetesen a pontos megjelenési dátummal kapcsolatban is több változót kellett figyelembe venniük. Tull elmondta, hogy mivel "több hatalmas cím is érkezik a következő években, köztük egy új Star Wars film", nehéz belőni a megjelenési időszakot, de ezt az időt "teljes mértékben" kihasználják majd a projekt csiszolgatására.

Ti mit gondoltok? Várjátok már Warcraft filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)