Hirdetés

Megvan a következő Batmant alakító színész?

|

Még mindig nagyon nagy a kavarodás Ben Affleck és a Batman kapcsolatát illetően, most viszont újabb érdekes részletek derültek ki, amik talán egy kicsit tisztázzák a helyzetet.

Hirdetés

Amióta csak szóba került, hogy más kerülhet a következő önálló Batman filmbe, azóta nehezünkre esik követni a Ben Afflecket és a sötét lovagot körülvevő eseményeket, de lassan tisztázódni látszik a helyzet.

Hirdetés

Affleck ugye nemrég beszélt arról, hogy lehetőleg elegáns módon szeretné hátrahagyni a szerepet, a filmet rendező Matt Reeves pedig nagyon úgy tűnik, hogy megtalála a következő jelöltet, aki majd felöltheti az ikonikus maszkot.

John Campea filmrendező és blogger szerint Reeves választottja nem más, mint Jake Gyllenhaal, és bár testvérét, Maggie Gyllenhaalt is láthattuk a Chris Nolan-féle trilógiában, kicsit most még nehéz elképzelni a bátyót a Denevérember szerepében.

Mindenesetre kíváncsiak vagyunk, hogy valóban igaz-e a pletyka, illetve arra is, hogy Affleck hogyan képzeli el a franchise-ból való távozását. Ti mit gondoltok? Ki lenne a legalkalmasabb színész a szerepre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)