Hirdetés

A Deathstroke film lehetséges főszereplője megvillantotta a legendás maszkot

|

Máris kaphattunk egy rövid ízelítőt abból, hogy milyen kosztümre számíthatunk majd a készülő Deathstroke filmben.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt derült ki, hogy valóban készül a Deathstroke mozifilm, ráadásul az is megerősítést nyert, hogy Joe Manganiello fogja alakítani a legendás zsoldost, szóval egyelőre szereposztásra sem lehet panaszunk.

Hirdetés

A színész máris igyekszik hype-olni a rajongókat, ugyanis nemrég a Twitteren osztotta meg Deathstroke ikonikus maszkját. Persze arról egyelőre nincs szó, hogy ez ugyanaz a maszk, amit a filmben is viselni fog, de az biztos, hogy a kedvünket meghozta ahhoz, hogy láthassuk a végleges kosztümöt is.

Én egyébként személy szerint nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz ez a film, mert úgy látom, hogy sokan nem tartják Deathstroke-ot túl eredeti karakternek, de szerintem már többször bebizonyította, hogy sokat hozzá tud tenni egy történethez. Ti mit gondoltok? Milyennek képzelitek el az ideális Deathstroke adaptációt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)