Hirdetés

Hat Batman filmen dolgozik a Warner Bros?

|

Egy új pletyka szerint a Warner Bros. minden erejével igyekszik kimaxolni Batman 80. évfordulóját.

Hirdetés

Habár eddig elég felemásra sikerültek a DC Comics filmes univerzumának első darabjai, a Warner Bros. nem hátrál meg és megállíthatatlanul tervezi a következő alkotásokat. Batman két év múlva ünnepli a 80. évfordulóját, így ez az év tökéletes lenne arra, hogy megjelenjen egy új film a karakter főszereplésével. Vagy inkább hat.

A Redditen röppent fel egy új pletyka, amely szerint a 2019-es év teljes egészében Batman és az ő vonzáskörébe tartozó karakterek körül fog forogni: év elején megjelenik a Harley Quinnre összpontosító Gotham City Sirens, aztán nem sokkal később érkezik a Nightwing film, nyáron jöhet a Joss Whedon által vezényelt Batgirl adaptáció, novemberben pedig a rendkívül nehézkesen készülő The Batman is végre mozikba kerülhet. Utóbbiban egyébként Deathstroke is feltűnhet, ha minden igaz, azonban nem főgonoszként, mert Matt Reeves állítólag egy nagyobb szabású filmet szeretne csinálni, sok szereplővel.

Egyébként ha ez nem lenne elég, két animációs film is készülőben van, melyek közül az egyik nem más, mint a rendkívül elismert The Long Halloween adaptációja (ami egyébként személyes kedvencem is, szóval abszolút támogatom). Nyilván ezekből semmi sem lett igazán megerősítve, de azért nem semmi belegondolni. Ti mit gondoltok? Jöhet egy évre elég Batman-film?

Az biztos, hogy versből ma nem elég semmi, így mivel minden hír alatt megünnepeljük a magyar költészet napját, Batman sem maradhat ki a sorból. Illetve több sorból:

Nyolcvan ok az ünnepre, sötét palást árnyában
Csak úgy ontják majd a filmeket a fiúk a bányában

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)