Hirdetés

The Suicide Squad - megvan, ki lesz King Shark

|

A DC Univerzum egyik legőrültebb gonosztevője is csatlakozik majd a James Gunn-féle The Suicide Squadhoz, ráadásul egy olyan színész alakítja majd, aki korábban már dolgozott együtt a rendezővel.

Hirdetés

Bár a Suicide Squad első mozis adaptációja nem sikerült olyan kifejezetten jól, amikor megtudtuk, hogy James Gunn fogja rendezni a Warner Bros. és a DC Comics újabb próbálkozását, hirtelen máris mindannyiunkat érdekelni kezdett a dolog. Azóta egyre több szereplőről lehullott a lepel, most pedig egy újabb kiváló színésszel bővült a gárda.

Hirdetés

Azt már korábban is tudtuk, hogy a DC univerzum humanoid cápája, King Shark feltűnik majd James Gunn filmjében, viszont most végre kiderült, hogy a hangját nem más fogja majd szolgáltatni, mint az a Steve Agee, aki korábban A galaxis őrzői 2-ben is szerepelt. Agee-nek egyébként amúgy sem ismeretlen a szuperhősös filmek világa, hiszen korábban a Brightburnben és a Superben is a stáb tagja volt.

Egyébként ez lesz az első alkalom, hogy a kevésbé ismert DC karakter feltűnik majd a filmvásznon, viszont a sorozatok rajongóinak már ismerős lehet, hiszen korábban már szerepelt a The Flash több epizódjában is, ráadásul akkor nem más adta a hangját, mint David Hayter, aki Solid Snake szinkronjaként lett legendás a játékvilágban.

Nektek hogy tetszik eddig a szereposztás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)