Hirdetés

Új premierdátumot kapott a The Batman és több másik Warner Bros. mozi is

|

Több képregényes mozi, valamint a Maffiózók előzményfilmje is új bemutatót kapott.

Hirdetés

Szépen lassan rendezik soraikat a nagyobb hollywoodi stúdiók, és megálmodják, hogyan is fest majd az alaposan átvariált megjelenési naptárunk. Most épp a Warner Bros. illetékesei meséltek arról, miként változnak meg a 2020-ra és '21-re tervezett bemutatók. 

Hirdetés

Kiderült például, hogy az eredetileg 2021. június 25-re tervezett Matt Reeves-féle The Batmant végül 2021. október 1-től vetítik majd az amerikai mozik. A Maffiózók sorozat előzményéül szolgáló The Many Saints of Newark bemutatója 2020. szeptember 25-ről 2021. március 12-re módosul. A régóta húzódó The Flash mozi viszont elvileg korábban jön, 2022 augusztus 1. helyett ugyanezen év június 2-ra tették át a premiert. A Shazam 2 viszont csúszik kicsit, egészen pontosan 2022 április 1-ről 2022. november 4-re. Az Austin Butler és Tom Hanks főszereplésével készülő, egyelőre még cím nélküli Elvis Presley életrajzi film 2021. október 1. helyett 2021. november 5-én kerül mozikba. Végezetül a profi teniszező Venus és Serena Williams édesapjáról szóló sportdráma, a King Richard 2020. november 25-ről egészen 2021. november 19-ig lett csúsztatva, vagyis pont egy évet toltak rajta. 

Jobb híján a Batman-rajongók újra megnézhetik az alábbi kis szösszenetet, amíg várunk a bemutatóra: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)