Hirdetés

Robert Pattinson készen áll a The Batman miatt fanyalgókra

|

Az Alkonyat-trilógia révén ismertté vált színész már nagy tapasztalattal rendelkezik, ha elégedetlen rajongókról és gyűlölködőkről van szó.

Hirdetés

Sokan meglepődtek, amikor a közutálatnak örvendő Alkonyat (vagy Twilight) filmekből ismert Robert Pattinson hivatalosan is megkapta Batman szerepét a készülő mozifilmben, viszont a legtöbben nem tudják, hogy Pattinson az utóbbi években igen komoly színésszé nőtte ki magát olyan kiváló filmekkel, mint A világítótorony, melyben egy komoly, drámai alakítást nyújtott.

Hirdetés

Nyilvánvaló, hogy a The Batman kapcsán is meglesznek majd azok a rajongók, akik elképzelhetetlennek tartják, hogy Pattinson remekeljen ebben a szerepben, de a színész egy friss interjúban elárulta, hogy nem aggódik, mert már van tapasztalata az ilyesmiben:

"Emlékszem, hogy milyen egy olyan filmről beszélni, aminél magasak az elvárások . Bármit is mondasz, azonnal megjelennek néhányan, hogy lehülyézzenek, pedig még el sem kezdtem!"

Pattinson állítása szerint bármilyen kritika jöhet, mert ő mindig szigorúbb lesz önmagával szemben, mint az interneten dobálózó rajongók. A színész legutóbbi filmjei alapján mi már nem igazán kételkedünk a képességeiben, de ettől függetlenül persze kíváncsiak vagyunk, hogy mit tud kihozni egy közismert karakterből.

Ti mit gondoltok? Megállja majd a helyét Bruce Wayne szerepében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)