Hirdetés

Két új DC film megjelenési dátuma derült ki, jövőre foroghat a Shazam

|

Két új DC filmmel egészítette ki megjelenési terveit a Warner, pletykák szerint pedig 2018-ban végre Dwayne Johnson is elkezdheti a munkát a képregényes univerzum mozis feldolgozásaiban.

Hirdetés

Két hír is felröppent ma a DC filmes univerzumának jövőjéről, igaz egyik sem tartogat rengeteg konkrétumot. A hivatalosan megerősített filmekről még semmit nem tudunk, a Shazam forgatásához pedig csak egy belsős forrásra hivatkozó, de meg nem erősített beszámoló kapcsolódik.

Hirdetés

A Warnertől annyit tudtunk meg, amennyi nemrég kiegészített megjelenési tervükből kiderült, azaz hogy 2020 február 14-én és június 5-én érkezik egy, egyelőre cím nélkül álló DC-film. Beszámolók szerint ezek lehetnek akár az önálló Flash film, a Matt Reeves-féle Batman, vagy éppen a szinte biztosra vehető Wonder Woman folytatás premierjének napjai is, persze ezek is csak tippek. A Wrap viszont biztosan tudni véli, hogy jövőre elkezdődik a Shazam forgatása, ami Dwayne Johnson első megjelenése lesz Black Adamként, igaz már évekkel ezelőtt eldőlt, hogy az övé lesz majd a szerep.

Ti melyik DC-karakter filmjeit látnátok szívesen legközelebb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)