Hirdetés

Watchmen - hivatalossá vált a premier időpontja

|

Az HBO egyik legújabb sorozatára már nem is kell olyan sokat várnunk.

Hirdetés

Az Alan Moore és Dave Gibbons klasszikussá vált képregénysorozata alapján készült tévésorozat az HBO, a Warner Bros. és a White Rabbit közös munkájának a gyümölcse, és közel másfél hónap múlva már láthatjuk az első epizódot.

Hirdetés

A Watchmen sorozat első előzetesét májusban mutatták be, azóta viszonylag kevés anyagot láthattunk az alkotásból. Az HBO viszont véglegesítette a premier dátumát, és egy hivatalos Twitter-bejegyzésből kiderült, hogy a sorozat október 20-án fog debütálni.

A sorozat természetesen a képregényt veszi alapul, viszont a The Leftoverst is jegyző Damon Lindeloff író és executive producer igyekezett a saját elképzeléseit és ötleteit is az alapmű eszméjéhez hűen megvalósítani.

Ti várjátok már a Watchmen sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)