Hirdetés

Watchmen - a premiert követően azonnal megindultak a találgatások

|

Az Alan Moore képregénye alapján készült sorozat első epizódja sok kérdést felvetett.

Hirdetés

Az HBO egyik legújabb saját gyártású sorozata, a Watchmen október 20-án debütált, és rögtön számos rajongó elkezdett gondolkodni, hogy mit jelenthetnek az apróbb utalások és az első epizód vége a sorozat kimenetelét illetően.

Hirdetés

A továbbiakban SPOILEREK következnek, így ha nem szeretnétek részleteket megtudni a sorozatról úgy, hogy még nem láttátok az első epizódot, ne olvassatok tovább.

Az epizód végén Judd Crawford karakterét látni, amint egy ismeretlen ember meglincseli, és látszólag azért ölik meg, mert Crawford a rendőrség és a feketék szövetségese. Nem derül ki pontosan, hogy Crawford egy gonosz karakter, vagy éppen ennek ellenkezője. Egyes rajongók szerint nem biztos, hogy a Seventh Cavalry ölte meg, mert apróbb utalásokat találhatunk arra, hogy Crawford rasszista lehetett, illetve embereinek szabadon engedi, hogy fegyver nélkül mozogjanak, pedig a sorozat világában a rendőröknek ez tilos lenne.

A rajongók már számos részletre felfigyeltek, és a kapcsolódó fórumokon szorgosan gyűjtik az easter eggeket. Az biztos, hogy Damon Lindelof showrunner igyekezett egy rejtélyekkel teli és misztikus világot létrehozni, és a további epizódok is bőven tartogatnak majd furcsaságokat.

Nektek hogy tetszett a Watchmen premierje?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)