Hirdetés

Stílusosan tanítják meg a helyes kézmosást a Watchmen tagjai

|

Az HBO népszerű sorozatának karakterei videóban osztanak meg tippeket arról, hogy hogyan előzzük meg a koronavírus terjedését.

Hirdetés

Damon Lindelof rendhagyó szuperhősös sorozata kifejezetten jó fogadtatásra talált a nézőknél, viszont a showrunner megerősítette, hogy az első évaddal ő elmesélte azt a történetet, amit el szeretett volna, így kiszáll a produkcióból. Azt nem tudjuk, hogy nélküle is folytatódik-e a sorozat, de a Watchmen, pontosabban a Washmen tagja most újra összeálltak.

Hirdetés

Ismét egy emberiséget fenyegető dolog, a koronavírus ellen küzdenek. A sorozat hivatalos Twitter oldalára feltett videóban, a Watchmen szereplői, azaz Regina King, Jean Smart, Yahya Abdul-Mateen II, Tim Blake Nelson, Jovan Adepo, Dustin Kyle Ingram, Sara Vickers, Tom Mison és Andrew Howard karakterüknek megfelelően mutatják meg, hogy hogyan mossatok kezet. Van aki fenyegetően számol, akad aki egy mondókával tanít a 20 másodperces procedúrára és van aki úgy érzi felsőbb utasításoknak engedelmeskedik. Egyébként már csak a "Who washes the Washmen?" felütésért is hatalmas pacsi jár nekik (természetesen csak képzeletbeli, a felesleges kontaktusokat ugyanis kerülni kell!), hiszen ugyebár az eredeti képregények egyik mottója a "Who watches the Watchmen?" volt.

A Washmen tagjai azt is kiemelik, hogy maradjatok otthon, hiszen a higiéniai előírások betartása mellett ezzel tudjátok legjobban elejét venni, a COVID-19 terjedésének. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)