Hirdetés

Watchmen - sorozatot szeretne belőle az HBO?

|

A legújabb hírek szerint nem kisebb névvel erősíthet az HBO sorozatfronton, mint a Watchmen, ráadásul visszahoznák a film rendezőjét is.

Hirdetés

Bár Zack Snyder most a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala utómunkálataival van elfoglalva, repertoárja olyan filmeket tartalmaz, mint a 300, a Holtak hajnala, Az acélember vagy éppen a 2009-es, közönségkedvenc könyvadaptáció, a Watchmen: Az őrzők. Lehetséges, hogy utóbbit előbb látjuk viszont, mint hinnénk. 

Noha Alan Moore elismert képregényművének feldolgozása nem teljesített túl jól a kasszáknál, megjelenése óta kialakult körülötte egy fokozatosan erősödő kultusz, amely egyre inkább kultikus filmként tekint Snyder filmjére. Valószínűleg az HBO-nál is tisztában vannak ezzel, ugyanis a rendező nemrég leült tárgyalni a csatornával a Watchmen televízióra adaptálásával kapcsolatban. Arról sajnos nincsenek hírek, hogy a filmváltozat vagy a képregény alapján készülne-e el a széria, illetve előzményként, szimpla adaptációként, avagy folytatásként tekinthetünk-e rá, de az HBO már legalább annyit hivatalosan is megerősített, hogy valóban folynak az előzetes megbeszélések egy Watchmen sorozatról.

Ti szívesen látnátok a Watchment sorozatként megelevenedni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)