Hirdetés

Rengeteg elhalasztott filmfesztivál programjából szemezgethettek ingyen május végétől

|

Olyan fesztiválok csatlakoztak a YouTube-on megrendezésre kerülő We Are One: A Global Film Festivalhoz, mint a cannes-i, a berlini vagy a Sundance.

Hirdetés

A koronavírus miatt minden nagyobb rendezvényt elhalasztottak, ez alól a tavaszi filmfesztiválok sem képeznek kivételt. Hogy az összeállított programok nem menjenek teljesen kárba, jó pár nagy filmes fesztivál fogott össze, hogy a YouTube-on megvalósítsák a We Are One: A Global Film Festivalt, melyet teljesen ingyen követhetünk majd.

Hirdetés

Az eseményre teljes egészében virtuálisan kerül sor a New York-i Tribeca Enterprises szervezésében, és húsz filmfesztivál sorakozott fel mögötte, köztük olyanok, mint a cannes-i, a berlini vagy éppen a Sundance. Persze a fent említettek nem csak a nevüket adják az egész projekthez, hanem a programjukat is, így az általuk készített interjúk és kerekasztal-beszélgetések mellett, rövid-, dokumentum- és játékfilmek közül egyaránt csemegézhetünk majd.

A teljes programra egyelőre még várunk, de azt már tudjuk, hogy  május 29-től június 7-ig tart majd a We Are One: A Global Film Festival, melyet bárki követhet a YouTube-on. Az ingyenességet olyannyira komolyan gondolják a szervezők, hogy az általuk közzétett programokat még reklámok sem szakítják majd meg. Emellett viszont szívesen fogadnak adományokat, melyeket a WHO-hoz és más regionális szervezetekhez juttatnak el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)