Hirdetés

We Happy Few - megjelenhet Ausztráliában is

|

Sikerült a fejlesztőknek meggyőzni a korhatárbesorolási bizottságot, hogy nem úgy van pozitívan feltüntetve a droghasználat, ahogy gondolták.

Hirdetés

Németország és Ausztrália a világ két legszigorúbb országa, ha videojátékok korhatárbesorolásáról van szó. Mindketten sokat enyhültek, de így is van, ami fennakad.

Hirdetés

Az ausztráloknál a We Happy Few megjelenését májusban tiltotta be az illetékes szervezet, mondván a játék a játékosokat bátorítja a droghasználatra, jutalmakat köt hozzá. Aztán múlthéten újra megvizsgálták, és a háromtagú bizottság (mármint amit az ügy kedvéért állítottak össze, nem ennyien dolgoznak a korhatárbesorolóknál) egyhangúan úgy döntött, ugyan R18+ besorolással, de megjelenhet. Örülünk, hogy hajlandóak voltak változtatni a kezdeti döntésen, és senki nem marad ki az élményből.

Az erősen BioShock-szerű We Happy Few augusztus 10-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)