Hirdetés

Wesley Snipes hasznos tanácsokkal látta el a Penge új megformálóját

|

Mahershala Ali a nagy elődtől kapott instrukciókat.

Hirdetés

Habár sokan érezték úgy, hogy Wesley Snipesban még simán lenne egy újabb Penge-film, a Marvel végül úgy döntött, hogy rebootolja a karaktert, és egy másik színész húzhatja fel a kőkemény szerkót.

Ő pedig nem más, mint a kétszeres Oscar-díjas Mahershala Ali, aki olyan produkciókban bizonyította tehetségét, mint a Holdfény,  a Zöld könyv - Útmutató az élethez, vagy az idén megjelent Swan Song. A jelek szerint pedig ezzel maga Snipes is megbékélt, nemrég ugyanis arról mesélt, hogy milyen tanácsokkal látta el az utódját.

Hirdetés

Az 59 éves legenda a Yahoo Entertainment podcastjában tárta fel a beszélgetést:

"Gondoskodj róla, hogy formában vagy. Próbálj nem lesérülni…Egy akciófilm megköveteli, hogy elit atléta legyél, és hogy jól felkészülj a túlélésre és a sérülések elkerülésére."

Ez volt tehát a tanács praktikus része, melyet Snipes még azzal is megtoldott, hogy "élvezd, amíg tart", amibe akár beleláthatunk némi keserűséget is. Az akciósztár ugyanakkor ragaszkodik, ahhoz, hogy nincs gondja a történtekkel:

"Nem Pengeként járok-kelek, szóval ilyen értelemben nem kötődök a karakterhez. Zéró érzelmi veszteséget érzek, és örülök, hogy ismét eljátssza valaki, aki több mint valószínű, hogy remek munkát végez majd."

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Snipes tehát bízik az új Fénybenjáróban, és hát Ali eddigi teljesítményét elnézve nekünk sincs okunk kételkedni benne. Nemrég pedig egy másik szereplőre is fény derült, miután bejelentették, hogy Delroy Lindo (Tolvajtempó, Az 5 bajtárs) is csatlakozik a Bassam Tariq rendezése alatt formálódó produkcióhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)