Hirdetés

Berendelték a Westworld 4. évadát

|

A sorozat rajongói a jelenlegi szezon végeztével sem maradnak androidok nélkül.

Hirdetés

Jelenleg még tart a Westworld harmadik szezonja (amelyben igazi meglepetések is előfordulnak), a nézők végre nem csak a robotokat felvonultató élményparkokat, hanem az azokon kívüli világot is megismerhették. Jó hír, hogy a rajongóknak az évad fináléja után sem kell elbúcsúzniuk mindettől.

Hirdetés

A HBO ugyanis berendelte az Emmy-nyertes Westworld negyedik szezonját, amelyen a széria két alkotója, Jonathan Nolan és Lisa Joy már el is kezdtek dolgozni. Az HBO Programming elnöke, Casey Bloys elmondta, hogy nagyon élvezték az eddigi kalandok során a mesteri történetmesélők fordulatait, és alig várják, hogy kiderüljön, mit tartogatnak számukra legközelebb. 

Ti örültök az HBO bejelentésének? Hogy tetszik eddig a Westworld 3. évada?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)