Hirdetés

Westworld - durva lesz az HBO új sorozata

|

Az HBO jövőre érkező szériája Michael Crichton '70-es évekbeli filmjét dolgozza fel olyan szereplőgárdával és látványvilággal, amibe azonnal beleszerettünk.

Hirdetés

A True Detective második évadának évadzárója közben vetítették le az HBO készülő szuperprodukciójának, a Westworld címre hallgató sorozatnak első előzetesét. Itthon Feltámad a vadnyugat címmel mutatták be anno azt az 1973-as filmet, amely a sorozat alapját adja.

A történet szerint a jövőben az emberek olyan vidámparkokba járnak, ahol bármit képesek elhitetni velük, azokká válhatnak, akivé csak akarnak. Egy meghibásodás következtében aztán elszabadul a pokol, a vendégek pedig az életükért küzdenek, miközben megpróbálják elkülöníteni az álomvilágot és a valóságot. A forgatókönyvet Jonathan Nolan (Cristopher Nolan öccse) írja.

Az álmodós-emlékmanipulálós történetben olyan színészek bukkannak majd fel, mint Evan Rachel Wood, Anthony Hopkins, Ed Harris, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Miranda Otto, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal, Angela Sarafyan és Simon Quarterman. A premier valamikor 2016-ban várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)