Hirdetés

Ennél nagyobb fricskát nehezen kaphat a Westworld

|

Egy részben humoros, részben komoly paródiavideóból kiderül, hogy nem veled van baj, ha a Westworld története valahonnan nagyon is ismerős.

Hirdetés

Ugyan Jonathan Nolant és Lisa Joyt szokták megjelölni az első évada után rendkívüli sikernek örvendő Westworld alkotóiként, egy másik író is dolgozott a sztorin, ez az infó pedig egy kicsit változtathat a sorozatról alkotott képünkön.

Michael Crichton, az első Jurassic Park írójának hatását pedig nehéz nem észrevenni, ha a College Humor pedig csapatához hasonlóan mi is kicsit leegyszerűsítjük az HBO sorozatának sztorielemeit. Adott ugyanis egy park, amit hihető, de futurisztikus tudomány segítségével váratlanul veszélyessé váló lényekkel töltenek meg. A látszólag áttörhetetlen biztonsági rendszer ellenére pedig idővel természetesen elszabadul a pokol. Úgy pedig még könnyebb észrevenni a hasonlóságot, ha a fenti videón egymás mellé téve is megnézitek a passzoló sztorielemeket.

Persze ez némileg leegyszerűsíti a Westrworld történetét, ahogy persze arra is megvan a lehetőség, hogy a folytatásban egészen új sztoriszálakat is elővegyenek.

Ti egyébként mit vártok a sorozat második évadától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)