Hirdetés

Nem akárkinek az ötlete volt a Westworld és a Trónok harca crossovere

|

A Westworld legújabb részében feltűnt két olyan figura, akiket valószínűleg nem kell bemutatni a Trónok harca-rajongóknak.

Hirdetés

Kezdetét vette az HBO futurisztikus sorozatának, a Westworldnek a harmadik szezonja, amiben a nézők végre nem csak a robotokkal teli élményparkokat, hanem az azokon kívüli világot is megismerhetik. A cselekménybe pedig még egy kis cameoszerep is belefért két jól ismert írótól.

Hirdetés

A Westworld harmadik szezonjának második epizódjában feltűnik két kirúgásra váró technikus, akik azt tervezik, hogy ellopnak egy sárkányt az egyik parkból, aztán megszöknek vele és eladják Costa Ricán. Ebben még semmi különleges nincs, azonban valószínűleg sokan felismerték a két karaktert, ugyanis a Trónok harca showrunnerei, David Benioff és D.B. Weiss alakították őket. A sárkány pedig a fantasy sorozatból ismert Drogon volt. Mindehhez az ihletet pedig nem más, mint A tűz és jég dala-könyvek írója, George R. R. Martin adta.

Jonathan Nolan és Lisa Joy, a Westworld alkotói a Variety interjújában árulták el, hogy Martin már az első évad során szóba hozta a két sorozat közötti crossovert. Külön érdekesség, hogy a Westworldben látott sárkányt ugyanaz a csapat csinálta, amelyik a Trónok harca Drogonjáért felelt, és a felhasznált elemek is ugyanazok voltak, szóval technikailag tényleg Daenerys Targaryen bestiáját akarták elkötni a Benioff és Weiss által játszott szereplők.

Ti felismertétek a két showrunnert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)