Hirdetés

Bucky a zombivá vált Amerika Kapitánnyal is megküzd majd egy sorozatban

|

Megtudtunk egy nagyon fontos részletet, és még egy képet is kaptunk a What if...? egyik történetéről.

Hirdetés

Az élőszereplős sorozatok mellett egy animációs szériával is készül a Marvel Studios a Disney streaming platformjára. Ez lesz a What If...?, amiben a jelek szerint feltűnik majd Amerika Kapitány egy nagyon bizarr változata is.

Hirdetés

Felkerült a Disney+ kínálatába egy különleges műsor, ami betekintést nyújt a rajongók számára a készülő MCU-s sorozatokba. A rövidfilmben természetesen a What If...? című alkotásról is szó esett, és bekerült egy olyan anyag róla, amit eredetileg még a D23 expón mutattak be a nagyérdeműnek. Ezen az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló egy olyan alternatív verziója látható, amelyben valahogy zombi lett a címszereplőből, és a jelek szerint legjobb barátja, Bucky Barnes össze fog csapni vele.

Nagyjából ennyit tudtunk meg a cselekményről, illetve érkezett még egy kép is, ami alapján kijelenthető, hogy elég visszataszító fizimiskája lesz Amerika Kapitánynak ebben a sztoriban.

A What If...? egyébként elég izgalmas szériának ígérkezik, ugyanis azt fogja bemutatni, hogyan változott volna meg a Marvel filmes univerzumának egy-egy jól ismert története, ha bizonyos dolgok másként alakulnak. Nem teljesen új ötletről van szó, mert korábban már volt egy olyan marveles képregénysorozat, ami ezzel a témával foglalkozott, de tévésorozat formájában még nem igazán láthattunk ilyesmit.

Szerintetek mitől változhat zombivá Amerika Kapitány ebben a sztoriban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)