Hirdetés

Whoopi Goldberg is visszatérhet a Star Trek: Picard második évadában

|

Nagyon úgy fest, hogy sok más régi kedvenc mellett Guinan is látható lesz a Picard sorozatban.

Hirdetés

Hamarosan elkezdődik a Star Trek: Picard sorozat második évadának forgatása, ennek kapcsán. Star Trek: Az új nemzedék (Star Trek: The Next Generation) egyik érdekes mellékszereplője, a Whoopi Goldberg által alakított Guinan is feltűnhet az új szezonban, legalábbis erre enged következtetni a színésznő egyik nemrégiben készült interjúja.

Goldberg SFX Magazine-nek mesélt a Stephen King-féle The Stand CBS All Access adaptációjáról, melyben szintén szerepel, a beszélgetés közben pedig szóba került a Star Trek: Picard is.

Hirdetés

Whoopi Goldberg egészen pontosan így fogalmazott:

"Még nem láttam [a Star Trek: Discoveryt], de megnéztem a Picard első évadát, ami remek volt. Időről időre Patrick [Stewart] és én beszélgetni szoktunk a Star Trekről. Remélhetőleg hamarosan én is csatlakozhatok majd a stábhoz. Nagyon izgatott vagyok emiatt."

Mindez nem előzmények nélküli: korábban Patrick Stewart a The View vendége volt, ahol Goldberg volt az egyik műsorvezető. A Picardot alakító Stewart pedig itt meg is ragadta az alkalmat, hogy személyesen invitálja meg sorozatába a színésznőt. Goldberg azon nyomban igent mondott. A dolog viszont természetesen akkor válik csak hivatalossá, ha megérkezik az alkotók részéről is a nagy bejelentés.

Mi egyébként nagyon szerettük a Star Trek: Picardot, kritikánkat ide kattintva olvashatjátok el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)