Hirdetés

Titan - szóval ezért kellett annyi év után törölni a Blizzard MMO-ját?

|

A Blizzard egyik alapítója, Mike Morhaime most a Why Him? című film trailerében "vallotta be", hogy miért is kukázták annyi év után a sokat emlegetett játékot.

Hirdetés

Ha valaki járt mostanában plázákban, az bizonyára értesült róla, hogy közeledik a karácsony. Akinek ez kimaradt, azt az őrült családi vígjátékok trailerei emlékeztetik.

Bár a James Franco és Brian Cranston főszereplésével készülő film nem éppen gyerekbarát nyelvezetéről hódít majd, első ránézésre elég betegnek tűnik. Ha még nem láttátok, itt a trailer:

És hogy mi köze van ennek a Blizzard MMO-jához? James Franco a filmben egy milliárdost alakít, aki az Ape Assassin nevű játékkal futott be (ezt egyébként már tölthetitek is mobilra). A jelek szerint a játék annyira addiktív volt, hogy az egész játékipar ráfüggött, és mint a (nyilvánvalóan full kamu) interjúkból kiderül, komolyan befolyásolta az Assassin's Creed és a Titan fejlesztését is.

Na, ezt nevezzük kreatív marketingkampánynak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)