Hirdetés

A Trónok harca írójának újabb műveiből készül sorozat

|

George R. R. Martin bejelentette, hogy A tűz és jég dala után egy másik sorozatát is TV-re viszik.

Hirdetés

Nem kell aggódnunk, hiszen a jelek szerint nem maradunk George R. R. Martin adaptációk nélkül akkor sem, miután lezárul a Trónok harca.

Az író ugyanis megerősítette a hírt, mely szerint a Universal Cable Production megszerezte a Wild Cards novella gyűjtemény adaptáció jogait, így TV műsor készül a műből. Melinda M. Snodgrass ül a vezető produceri székbe, oldalán a SyFy Film embere, Gregory Noveck.

A Wild Cards egy sci-fi szuperhős sorozat, aminek megírásában több író is részt vett. A sorozat nagy része az Egyesült Államokban játszódik, egy alternatív második világháborús időszakban, ahol egy földönkívüli vírus egyeseknek szupererőt adott. Bár a munka "azonnal elkezdődik", egyelőre semmit nem lehet tudni arról, hogy a gazdag univerzumból mely történeteket vagy karaktereket fogja feldolgozni a TV műsor.

"Több ezer történet vár elmesélésre a Wild Cards világából és Gregory, Melinda, valamint a UPC reméli, minél többet meg tudnak majd mutatni ezekből." - mondja Martin.

Maga George R. R. Martin nem fog részt venni a munkában, mivel kizárólagos szerződésben van a HBO-val a Trónok harca kapcsán és jelenleg is bőszen írja The Winds of Wintert.

A pontos megjelenési dátumot még szintén nem lehet tudni, de az író reméli, hogy egy-két éven belül bemutatkozik a műsor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)