Hirdetés

A képernyőre költözik George R. R. Martin szuperhős univerzuma

|

Az író régóta futó könyvsorozatának adaptációját a Hulu hozza el a rajongóknak.

Hirdetés

A tűz és jég dala könyvsorozat szerzője nem csak a fantasy és Westeros világában mozog otthonosan, mindez pedig a képernyőn is bizonyítást nyerhet a közeljövőben.

Hirdetés

George R. R. Martin mára már szinte teljesen egybeforrt a Trónok harca világával, ám azt már kevesebben tudják, hogy az írónak van egy Wild Cards című, 27 könyvből álló sorozata is, ami már 1987 óta boldogítja a rajongókat. A könyvek egy olyan univerzum történetét mesélik el, ahol az 1940-es években egy vírus söpört át a Földön, aminek hatására az emberek többsége meghalt, a néhány túlélő pedig vagy mutálódott, vagy különleges szupererők birtokába jutott.

A SyFy Films már 2011-ben szert tett a megfilmesítési jogokra, ám 5 évvel később sem lett az egészből semmi - ekkor jött a Universal, akik megvették a jogokat, abban a reményben, hogy több tévésorozatot is forgalmazásra bocsájthatnak a jövőben. Nos, az akkori jövőből mostanra jelen lett, ezen felül pedig nagyon úgy tűnik, hogy a Hulu egy olyan hatalmas franchise kiépítését szervezi a Wild Cards-dzal, ami a Netflix közelgő Narnia, vagy épp az Amazon A Gyűrűk Ura sorozatával szállhat harcba a nézők kegyeiért.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy mikor kelnek életre R. R. Martin szuperhősei a vásznon is, mi mindenesetre bizakodva várjuk, hogy mi sül majd ki a nagyszabású tervből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)